Om meg

Hvem er jeg?

Jeg har ikke tenkt til å gå inn i detaljer om bakgrunnen min. Hadde en ganske vanlig barndom, kaotisk ungdomstid, så inn i farsrollen i midten av tjueårene, og nå lever jeg et realtiv tradisjonelt A4 liv.

Far til tre, samboer, to bonusbarn som ikke bor hos oss og jobber som systemutvikler hos Vendo AS. Ser på meg selv som en ganske enkel person, noen er enig og andre ikke.

Tanken bak denne bloggen er å gi folk et lite innblikk i hverdagen her, og tanker jeg har. Det å ha tre barn, hvor jeg har 50% samvær med to av dem, og han eldste er her i 5 dager.

Interesser

Har ikke noen spesielle interesser annet enn koding og informasjonssikkerhet, så det går med en del tid til dette også på privaten. Pleide å game en del, først på PC, så på PlayStation, men den interessen har dabbet litt av med tiden. Nå spiller jeg litt innimellom, men det hører med til sjeldenheten.

Ved siden av denne bloggen, har jeg også satt opp en nisjeblogg som omhandler koding og sikkerhet. Her deler jeg tips og triks, verktøy og skript jeg lager, osv. Du kan finne den her.

Musikk er også viktig for meg, og det går ikke en dag uten at jeg åpner Spotify. Der spilles det alt fra country til death metal, men for det meste går det i elektronisk musikk og rap.

Fremtidsvisjoner

Jeg strever hver dag etter å bli en ennå bedre (bonus)pappa og samboer. Det finnes desverre ingen fasitt på disse tingene, og man lærer nye ting om seg selv og de rundt seg hele tiden. Det krever at man selv er oppmerksom på dette og prøver så godt man kan å følge med.

Det er også et sterkt ønske å eie noe eget. Kjøpe oss leilighet i første omgang, og så oppgradere til hus en vakker dag.